Вход

×

UN AMOR - ЛАТИНО И ФЛАМЕНКО

За това събитие вече не се продават билети!

при Studio 5 * music club - Sofia, Bulgaria на 14 XI 2017 от 19:00 до 21:00

_

Код за събитието на каса на Fastpay :29797

Описание

UN AMOR
Латино и Фламенко

История на любовта - най-нежната и неумолима сила, която сътворява, обновява и продължава нашия свят. Противоречива и непредсказуема, ненадейна като ураган и неуморна като океан, изпепеляваща и целебна, мимолетна като сън и вечна като безвремие.

Дали ние умеем да я изпитваме или пък тя изпитва нас...?!

Право в сърцето с магичните песни от репертоара на:

Глория Естефан,
Росана Арбело,
Лус Касал,
Чавела Варгас,
Естрея Моренте,
Чамбао,
Конча Буика,
Мариса,
Пако де Лусия,
Джипси Кингс...

Светлана Смолева - глас. Един от най-обичаните и най-слушани гласове в българския ефир, познат от безброй филми, сериали, анимации, радио и телевизионни реклами.

UN AMOR - История на любовта е сбъдната мечта да твори с гласа си и музика. Като UN AMOR е само началото. Първият от поредица проекти за гласове, стихове, музика и танци. Вълнуващата интерпретация на огнените испански и испаноезични песни оживява с великолепното партньорство на музикантите:

Михаил Михайлов - китара. Студент магистърска степен в НМА "Панчо Владигеров". Пише музика за филми и реклами. Реализира собствени музикални проекти. Лауреат на фестивали и конкурси за изпълнители и авторски композиции.

Юри Атанасов - китара. След завръщането от последното си работно пътешествие в Маракеш, отново ни радва с многообразието от стиловете, които владее; с чистотата на изпълнението и точността на присъствието. Преподавател по китара, композитор, дизайнер.

Слав Битраков - перкусии. Изпълнител и преподавател по барабани и перкусии. Основател и участник в над десет български групи: Славяни, Нова Генерация, Слав, Отряд 13... С издадени десет албума. Както и сборник разкази.

UN AMOR - ЛАТИНО И ФЛАМЕНКО

Подробности за мястото на събитието

Studio 5 * music club - Sofia

Още на Studio 5 * music club - Sofia календар

Адрес

София, Национален Дворец на Културата

Напътствия

НДК входа откъм административната сграда Още...